Activiteit
EXPO@POEL17
Ruth Decaesstecker
  • Start donderdag 19 september 2019
  • Einde vrijdag 15 november 2019
  • Blok B - Academie
  • Poel 17, Gent
  • gratis

Fotografe Ruth Decaesstecker blijft trouw aan haar analoog fototoestel. Eén klik, één beeld. De focus ligt zo op afwachtend kijken en afklikken op het juiste momentum, voor de beeldenmaker de fond voor haar fotografisch werk. Inhoudelijk en visueel wil ze ons meetronen naar haar Wunderland. Daarin staan verwondering, échte momenten en échte emoties centraal. Landschap, architectuur en de mens – liefst familie en geliefden – vormen haar lichtbeeldfocus. Ook weinig verbloemde poëtische zelfportretten prikkelen ons oogbeeld. Deze verzameling van onbezonnen sferen monden uit in of verstilde of expressieve beelden die fictie zouden-kunnen-zijn. Frisse beelden met een mysterieuze touch is de uitkomst.
Voor kunst@poel17 maakte Rose Moens een selectie…


Expo@Poel17 Fotografe Ruth Decaesstecker blijft trouw aan haar analoog fototoestel. Eén klik, één beeld. De focus ligt zo op afwachtend kijken en afklikken op het juiste momentum, voor de beeldenmaker de fond voor haar fotografisch werk. Inhoudelijk en visueel wil ze ons meetronen naar haar Wunderland. Daarin staan verwondering, échte momenten en échte emoties centraal. Landschap, architectuur en de mens – liefst familie en geliefden – vormen haar lichtbeeldfocus. Ook weinig verbloemde poëtische zelfportretten prikkelen ons oogbeeld. Deze verzameling van onbezonnen sferen monden uit in of verstilde of expressieve beelden die fictie zouden-kunnen-zijn. Frisse beelden met een mysterieuze touch is de uitkomst. 
Voor kunst@poel17 maakte Rose Moens een selectie…

Deeltijds kunstonderwijs in het hartje van Gent, met afdelingen in Evergem en Drongen. Wij bieden opleidingen in muziek, woord, dans en beeld.

academie gent

Contact

Ondernemingsnummer & BTW

  • RPR Gent - 0267 383 270
  • BTW BE267 383 270