Activiteit
'T MOUVEMENT OP 'T LUISTERPLEIN
Gentse Feesten

Zoals elk jaar kan je tijdens de Gentse Feesten op het Luisterplein terecht voor kwalitatieve jazz, folk en bigbandmuziek. Ook 't Mouvement mag niet ontbreken. Wie het even heeft gehad met de drukte van de Vlasmarkt of Polé Polé, kan in de namiddag naar het Laurentplein afzakken om in alle rust op een bankje te genieten van aanstormende jazzgroepen uit Gent en omstreken. We spelen een stomende gevarieerde set om dan erna samen de Feesten in te duiken. Ten zeerste aan te raden!


't Mouvement op 't Luisterplein Zoals elk jaar kan je tijdens de Gentse Feesten op het Luisterplein terecht voor kwalitatieve jazz, folk en bigbandmuziek. Ook 't Mouvement mag niet ontbreken. Wie het even heeft gehad met de drukte van de Vlasmarkt of Polé Polé, kan in de namiddag naar het Laurentplein afzakken om in alle rust op een bankje te genieten van aanstormende jazzgroepen uit Gent en omstreken. We spelen een stomende gevarieerde set om dan erna samen de Feesten in te duiken. Ten zeerste aan te raden!

Deeltijds kunstonderwijs in het hartje van Gent, met afdelingen in Evergem en Drongen. Wij bieden opleidingen in muziek, woord, dans en beeld.

academie gent

Contact

Ondernemingsnummer & BTW

  • RPR Gent - 0267 383 270
  • BTW BE267 383 270