Activiteit
'T MOUVEMENT FEEST OP COPACOBANA FESTIVAL

’t Mouvement staat dit jaar opnieuw op de planken van het ubergezellige Copacobana Festival, nu al de 10de editie. Je kan er op ’t gemak met het hele gezin genieten van een totaalspektakel: van swingdansen, theater, poëzie tot intieme luister- en feestmuziek. Dat allemaal in het groen van het Rozebroekenpark en helemaal gratis! We brengen op zondagnamiddag een stevige portie jazz, weliswaar licht verteerbaar, onder een stralende zon. Ideaal om de zomervakantie goed in te zetten!


't Mouvement feest op Copacobana Festival ’t Mouvement staat dit jaar opnieuw op de planken van het ubergezellige Copacobana Festival, nu al de 10de editie. Je kan er op ’t gemak met het hele gezin genieten van een totaalspektakel: van swingdansen, theater, poëzie tot intieme luister- en feestmuziek. Dat allemaal in het groen van het Rozebroekenpark en helemaal gratis! We brengen op zondagnamiddag een stevige portie jazz, weliswaar licht verteerbaar, onder een stralende zon. Ideaal om de zomervakantie goed in te zetten!

Deeltijds kunstonderwijs in het hartje van Gent, met afdelingen in Evergem en Drongen. Wij bieden opleidingen in muziek, woord, dans en beeld.

academie gent

Contact

Ondernemingsnummer & BTW

  • RPR Gent - 0267 383 270
  • BTW BE267 383 270