Activiteit
HALLO?!
Leerlingenconcert Evergem
 • Start zaterdag 17 maart 2018
 • Einde zaterdag 17 maart 2018
 • CC De Stroming
 • Weststraat 31, Evergem
 • Leerlingen AMWD: gratis (kaart verplicht - te reserveren bij de leerkracht)
  3 tem 15 jaar : € 5
  Vanaf 16 jaar : € 10
 • reserveren: enkel via CC De Stroming vanaf 29 januari 2018

Leerlingen van de Academie voor Muziek, Woord en Dans afdeling Evergem brengen twee wervelende optredens in het Cultuurcentrum Evergem. De rode draad is communicatie in al zijn facetten. Onze jonge dansers, zangers en muzikanten zorgen voor een enthousiaste show. Wens je ons aankomende talent te horen en zien? Zorg dan dat je er bij bent en reserveer tijdig jouw tickets. Na het optreden kan je nog even napraten en nagenieten bij een gratis drankje.

voorstelling 1 om 14u30
voorstelling 2 om 19u


Hallo?! Leerlingen van de Academie voor Muziek, Woord en Dans afdeling Evergem brengen twee wervelende optredens in het Cultuurcentrum Evergem. De rode draad is communicatie in al zijn facetten. Onze jonge dansers, zangers en muzikanten zorgen voor een enthousiaste show. Wens je ons aankomende talent te horen en zien? Zorg dan dat je er bij bent en reserveer tijdig jouw tickets. Na het optreden kan je nog even napraten en nagenieten bij een gratis drankje. 
 
voorstelling 1 om 14u30
voorstelling 2 om 19u

Deeltijds kunstonderwijs in het hartje van Gent, met afdelingen in Evergem en Drongen. Wij bieden opleidingen in muziek, woord, dans en beeld.

academie gent

Contact